Produkter

Så här Enkelt är det att stötta DIN förening

God ekonomi ger ökade förutsättningar!

Kontorsbutiken VTS Kontor (i samarbete med 365sports) erbjuder alla kunder en möjlighet att stötta sin favoritförening vid köp av kontorsprodukter från vår butik på nätet. I vår butik finner ni kontorsvaror, förbrukningsartiklar och profilprodukter till bra priser.

Vi ger 5% av det fakturerade beloppet till den valda föreningen

Hur gör man för att stötta en förening?
Det är väldigt enkelt, man går in på vtskontor.se, klickar på ”Till Butiken” och sedan ”Ny Kund” där man fyller i sina uppgifter läser villkor och godkänner. Glöm inte att i fältet "Övrig information" fylla i föreningens namn. När det är klart väntar man på ett godkännande och sina inloggningsuppgifter för att sedan handla av det stora sortimentet av kontorsvaror och förbrukningsartiklar.

Hur vet jag att rätt förening får pengarna?
När man som kund handlat klart och kommer till ”kassan”, efter att man kontrollerat sin varukorg, skriver man i fältet ”Övrig Information” vilken förening man vill att ersättningen skall gå till och vi skulle verkligen uppskatta om det även finns uppgifter till en kontaktperson i föreningen.
Det kan t ex se ut så här: Föreningen IF, Stig Olsson, 070-987654321.

VTS Kontor ger tillbaka 5% av det fakturerade beloppet som det handlats för i vår butik till föreningslivet, till den förening som kunden önskar.

VTS Kontor kan erbjuda så gott som allt man kan tänka sig av kontorsvaror och förbrukningsartiklar till företag och organisationer.

Alla kronor är välkomna kronor till våra föreningar runt om i landet, och de är värda allt stöd för sina insatser, så vi tror verkligen att de skulle uppskatta om det är några, eller många, som väljer att stötta föreningslivet på detta sätt.

För mer information så kontakta gärna oss gärna så hjälper vi er.

VTS Kontor på 08-534 903 57, kontakt@vtskontor.se

365sports, 08-21 71 00 info@365sports.se

eller fråga någon i föreningen som du vill stötta ekonomiskt.

 Kundtjänst

 

Hjälp DIN förening.

Stötta en förening ekonomiskt vid varje genomfört köp i butiken.

Ge 5% i stöd utan att det kostar dig något.

Läs mer HÄR

©2024 Adilimo AB Läs våra köp- och användarvillkor här. Alla priser anges i SEK.